top of page
Top

Economie en organisatie

In het domein ECONOMIE EN ORGANISATIE vinden we studierichtingen die te maken hebben met het economische, commerciële, juridische en ondernemende aspect van onze samenleving. Van inzicht verwerven in de macro-economie en de bedrijfswetenschappen tot commerciële, logistieke en administratieve dienstverlening. In al deze domeinen spelen informatica en informatietechnologie een belangrijke rol. De ambitie van het studiedomein is om met een sociaaleconomische blik naar de eigen omgeving, de onderneming en de wereld te leren kijken.

Binnen het domein Economie en organisatie bieden wij in het 3de en 4de jaar de studierichtingen 'Economische wetenschappen' (doorstroomfinaliteit) en 'Organisatie en logistiek' (arbeidsmarktgerichte finaliteit) aan. In het 5de jaar bieden wij de studierichtingen 'Economie - moderne talen' (doorstroomfinaliteit) en 'Onthaal, organisatie en sales' (arbeidsmarktgerichte finaliteit) aan.

 

De leerlingen van het 6de en 7de jaar bevinden zich nog in het oude systeem. Voor deze leerlingen bieden wij binnen het ASO de richting 'Economie - moderne talen' aan. De leerlingen in het BSO kunnen de studierichting 'Retail assistant' volgen. Indien ze dit willen kunnen deze leerlingen ook nog het 7de jaar 'Retail management en visual merchandising' volgen. Voor meer informatie over de verschillende studierichtingen kan je hieronder bij de verschillende jaren kijken. 

bottom of page