top of page

Sportkledij bestellen

 

De bestelling en de betaling van LO-kledij gebeurt rechtstreeks via kledingwinkel Printcity (Ekkelgaarden 6D2, 3500 Hasselt) waar je al het sportgerief van ons sportmerk JAKO online kan bestellen en betalen.


De link om LO-kledij te bestellen is https://imas.myonline.store/

Via deze website krijg je een overzicht wat je per studierichting verplicht bent om aan te kopen en wat optioneel is. De website staat opnieuw online vanaf 1 juli 2022.


Je kan je kledij enkel afhalen op school op donderdag 1 september 2022 en op donderdag 15 september 2022. Printcity voorziet ook nog 1 afhaalmoment in de kledingwinkel zelf op zaterdag 1 oktober tussen 10 uur en 16 uur. Kledij kan ook via de post worden opgestuurd maar voor de verzending is de leverancier genoodzaakt om een extra kost van 10 euro aan te rekenen.

Download zeker ook de brief ivm het downloaden van Sportkledij.  Hierop vind je nog bijkomende informatie en afspraken omtrent het in orde zijn met sportkledij.  

Brief LO-kledij bestellen

Frequently Asked Questions

Welke sportkledij heb ik precies nodig?

Een short en T-shirt is voor iedereen verplicht. Een eigen effen, zwarte lange trainingsbroek/legging is ook toegestaan. Rekening houdend met de extra uren sport in de sportrichtingen zijn meerdere shorts en T-shirts verplicht i.f.v. hygiëne.  NIEUW: keuze tussen een T-shirt uit katoen of polyester. Meer informatie hieromtrent vind je terug op bovenstaande link - tabblad "Kies je opleiding".

Hoe vallen de maten van JAKO?

Ook dit vind je terug via bovenstaande link. Ga hiervoor naar het tabblad "Maattabel".

Wat als ik door het jaar nog sportkledij nodig heb?

Doorheen het hele schooljaar bestaat de mogelijkheid om kledij bij te bestellen. Je zal op een 2/3-tal weken moeten rekenen vooraleer je bestelling klaar is. Je krijgt via mail een bericht wanneer de bestelling gereed is. Deze kledij wordt niet op school bezorgd. Je kan de bestelling afhalen bij Printcity of per post laten opsturen.

bottom of page